Les cooperatives amb l'associació Parets contra el càncer.

Els alumnes de l’escola Nostra Senyora de Montserrat fa uns dies van decidir per assemblea que part dels beneficis que obtindrien anirien destinats a fer una donació a l’associació de Parets Contra el Càncer.

Ahir 10 d’abril tres membres de l’associació van visita l’escola i els hi van explicar als socis de les cooperatives, què era el càncer i com ajuden als familiars i persones que el pateixen. En definitiva a on aniria l’aportació que farien.

Un cop feta l’explicació es va obrir un torn de preguntes, els nens i nenes es van mostrar molt interessats i van fer tot tipus de preguntes, tant de la pròpia malaltia, de les seves conseqüències i cura, com de la feina que fan els voluntaris i com poden ajudar ells personalment.

Van aprendre conceptes com l’altruisme o què és una organització sense ànim de lucre, i així es va introduir la importància de destinar una part del nostre temps a aportar alguna cosa a la societat sense esperar res a canvi.