FASE 5: Finançament

Les cooperatives CREA units i LNC Petits Cooperatius de Sant Joan de Vilatorrada sol·liciten prestec a FIARE Banca Etica

Dimecres dia 10 d'abril les Cooperatives de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, CREA units i LNC Petits Cooperatius, han sol·licitat cada una un préstec a FIARE Banca Ètica.

Fins a l'Escola s'ha desplaçat la Sra. Elisabet Duocastella, sòcia i representant de Fiare, que ha escoltat atentament les presentacions que cada cooperativa havia preparat i ha formulat algunes qüestions per aclarir aspectes dels projectes.

La Banca Ètica al CuEmE

Les cooperatives Dreams of Montserrat i Deluxe Products constituïdes pels alumnes de 5è de primària de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat dins del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, segueixen treballant per conèixer tots els aspectes de l’àmbit cooperatiu.

El 6 de març van rebre la visita d’en Jaume Guillemon soci de la cooperativa Fiare Banca Etica que els va parlar sobre la banca ètica com alternativa a la banca convencional.

I què és la banca ètica?