FASE 2: Disseny de la imatge i comunicació

Anem a la ràdio amb el CuEmE

Els alumnes de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat que formen part del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona segueixen treballant amb les cooperatives que van crear el passat mes de gener.

Durant el mes passat van crear les comissions de comunicació i publicitat, cada un dels membres de la cooperativa van votar al soci que creia que era el més adient per donar a conèixer la cooperativa i la seva finalitat.

La nostra web

Aquests dies estem treballant molt ! Ja hem creat la nostra web oh ni trobareu tota la informació de la nostra cooperativa ! Podreu veure el nostre video de presentació, els prototips dels productes, i si voleu, podreu ajudar-nos omplint el formulari per tal de col.laborar en el nostre estudi de mercat !

https://sites.google.com/fedac.cat/dara-per-sempre/inici

Els alumnes participants en “Cultura Emprenedora a l’escola” ja han constituït les seves cooperatives i treballen en els logotips

Els alumnes de 5è de Primària de quatre escoles de Martorell participants en el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” han visitat el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per sol·licitar el Nif de les seves cooperatives, conèixer als seus padrins i han realitzat diferents tallers per crear els seus logotips.          

Visita al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner