FASE 7: Venda dels productes

Les escoles José Echegaray i El Pontarró participen a l’edició més telemàtica del CUEME

Martorell tornarà a tenir representació enguany al programa ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques al cicle superior d’educació primària. L’Escola José Echegaray i El Pontarró participaran, junt amb altres centres de tota la demarcació de Barcelona, en una edició preferentment en línia.

La Cooperativa EFA ha venut tots els seus productes!

El passat dissabte, 1 de juny, els socis i sòcies de la cooperativa EFA, van participar al mercat municipal del seu poble, Castellar del Vallès.

Les cooperatives de Parets venen els seus productes al Mercat

Un cop creades les cooperatives, escollits els seus representants, creades les comissions corresponents, confeccionat els productes i feta la publicitat a la ràdio per donar-se a conèixer, els alumnes de l’escola Nostra Senyora de Montserrat han anat a vendre els seus productes al mercat no sedentari de Parets Poble.

Els nens i nenes s’han organitzat en 3 grups: uns eren els encarregats de captar clients; altres s’ocupaven de la caixa, rebre els diners i donar el canvi; i, per últim, un grup atenia als clients i feien la venda.

Les cooperatives CUEME culminen el projecte amb la venda dels seus productes al mercat i visitant La Fageda

Més de 200 alumnes de 5è de primària de les quatre escoles de Martorell participants aquest curs en “Cultura Emprenedora a l’Escola” han culminat aquesta setmana el projecte visitant la cooperativa La Fageda i posant a la venda els seus productes al Mercat a La Rambla de Les Bòbiles de Martorell.

Trobada cooperatives a La Fageda

1

COOPERATIVES DE SANT JOAN DE VILATORRADA: EL MERCAT A TOCAR!

Els alumnes de les escoles Collbaix, Joncadella i Ametllers vendran els seus productes de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal

Les cinc cooperatives dels tres centre escolars –CREA Units i LNC Petits Cooperatius (Escola Ametllers); Imagination& Joy (Escola Collbaix); Joncagamers i Selvàtics (Escola Joncadella)– vendran els productes que han elaborat artesanalment el proper dijous 30 de maig de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal.   

Les 9 cooperatives escolars de Martorell sol•liciten el permís de venda per les seves parades al mercat

Les cooperatives escolars de 5è de primària, participants enguany del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola a Martorell, han visitat aquestes setmanes l’Ajuntament de Martorell per sol·licitar el permís d'ocupació de la via pública per comercialitzar els seus productes el dia del mercat.

Alumnes del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ aprenen a crear falques de ràdio

Els alumnes de 5è de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, participants del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), reben aquesta setmana sessions teòriques per aprendre a crear un anunci de ràdio. Posteriorment, enregistraran la falca als estudis de Ràdio Martorell, per tal de promocionar les artesanies que vendran amb les seves cooperatives a la Fira de Primavera.