emprenedoria;CUEME;Sant Joan de Vilatorrada; CIOEmprenedoria

Cloenda del projecte Cueme a Sant Joan de Vilatorrada

Les cooperatives de les Escoles Ametllers, Collbaix i Joncadella es troben per celebrar l'acte de cloenda del projecte Cueme d'aquest curs 2018-2019.

L'acte, que va ser presidit per l'Alcalde Sr. Gil Ariso i el Regidor de Promoció Econòmica, Sr. Ramon Planell, es va dividir en tres parts i va esdevenir un espai de trobada on celebrar plegats l'èxit del projecte al municipi.

Les cooperatives CREA units i LNC Petits Cooperatius de Sant Joan de Vilatorrada sol·liciten prestec a FIARE Banca Etica

Dimecres dia 10 d'abril les Cooperatives de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, CREA units i LNC Petits Cooperatius, han sol·licitat cada una un préstec a FIARE Banca Ètica.

Fins a l'Escola s'ha desplaçat la Sra. Elisabet Duocastella, sòcia i representant de Fiare, que ha escoltat atentament les presentacions que cada cooperativa havia preparat i ha formulat algunes qüestions per aclarir aspectes dels projectes.

Els alumnes de cicle superior de primària dels centres Ametllers, Collbaix i Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada han presentat el treball fet fins ara

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) –impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada- avança amb pes ferm. Els alumnes de cinquè de primària dels centres Ametllers, Collbaix i Joncadella han visitat durant el mes de desembre el consistori.