La comunitat virtual CuEmE

Benvinguts i benvingudes a la comunitat virtual del programa "Cultura emprenedora a l’escola”, un espai destinat a compartir l’activitat que aquest programa genera a les aules, escoles i municipis que hi participen de la província de Barcelona.

Els membres de la comunitat són les cooperatives escolars creades pels alumnes de cicle superior d’educació primària, els seus tutors i tutores de curs i altres docents i professionals de les escoles participants, i els tècnics municipals d’educació i desenvolupament econòmic que coordinen el projecte des de cada ajuntament o ens local.

La comunitat  facilita la interrelació entre els seus membres, impulsa el treball col·laboratiu, permet compartir experiències i generar coneixement i materials compartits.

Mestres i tècnics municipals disposen de grups tancats de treball destinats a compartir i coordinar tant el projecte educatiu com l’estratègia local del programa.

                             

Cultura emprenedora a l’escola és un programa que fomenta les competències clau i els valors de l’emprenedoria a través de la creació i la gestió d’una cooperativa a l’escola. Al web del programa podreu trobar més informació, veure les cooperatives, escoles i ens locals participants, accedir a recursos audiovisuals, notícies, etc.

Si teniu dubtes, incidències o suggeriments relacionats amb la comunitat virtual, podeu fer-nos-els arribar al correu electrònic: cueme@diba.cat