Anem a la ràdio amb el CuEmE

Els alumnes de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat que formen part del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona segueixen treballant amb les cooperatives que van crear el passat mes de gener.

Durant el mes passat van crear les comissions de comunicació i publicitat, cada un dels membres de la cooperativa van votar al soci que creia que era el més adient per donar a conèixer la cooperativa i la seva finalitat.

Un cop constituïda la comissió van començar a treballar amb el disseny de la falca de ràdio, per així poder donar a conèixer les seves cooperatives així com el dia que vendran els seus productes al mercat no sedentari de Parets poble.

Ahir al matí, un cop treballada la redacció de la falca, van anar a la ràdio de Parets (RAP107) per fer la gravació. Han pogut viure tot el procés de creació i ells mateixos han sigut els protagonistes de la cunya. Els podreu escoltar avui dijous 14 a les notícies de la 13h.

En aquests enllaços podreu escoltar a les cooperatives anunciant els seus productes i recordeu! Dreams of Montserrat i DeLuxe Products

Recordeu! Podreu trobar-los el dimecres 29 de maig al mercat de Parets poble.