Apunts

Cloenda del projecte Cueme a Sant Joan de Vilatorrada

Les cooperatives de les Escoles Ametllers, Collbaix i Joncadella es troben per celebrar l'acte de cloenda del projecte Cueme d'aquest curs 2018-2019.

L'acte, que va ser presidit per l'Alcalde Sr. Gil Ariso i el Regidor de Promoció Econòmica, Sr. Ramon Planell, es va dividir en tres parts i va esdevenir un espai de trobada on celebrar plegats l'èxit del projecte al municipi.

La Cooperativa EFA ha venut tots els seus productes!

El passat dissabte, 1 de juny, els socis i sòcies de la cooperativa EFA, van participar al mercat municipal del seu poble, Castellar del Vallès.

Les cooperatives de Parets venen els seus productes al Mercat

Un cop creades les cooperatives, escollits els seus representants, creades les comissions corresponents, confeccionat els productes i feta la publicitat a la ràdio per donar-se a conèixer, els alumnes de l’escola Nostra Senyora de Montserrat han anat a vendre els seus productes al mercat no sedentari de Parets Poble.

Els nens i nenes s’han organitzat en 3 grups: uns eren els encarregats de captar clients; altres s’ocupaven de la caixa, rebre els diners i donar el canvi; i, per últim, un grup atenia als clients i feien la venda.

Les cooperatives CUEME culminen el projecte amb la venda dels seus productes al mercat i visitant La Fageda

Més de 200 alumnes de 5è de primària de les quatre escoles de Martorell participants aquest curs en “Cultura Emprenedora a l’Escola” han culminat aquesta setmana el projecte visitant la cooperativa La Fageda i posant a la venda els seus productes al Mercat a La Rambla de Les Bòbiles de Martorell.

Trobada cooperatives a La Fageda

1

COOPERATIVES DE SANT JOAN DE VILATORRADA: EL MERCAT A TOCAR!

Els alumnes de les escoles Collbaix, Joncadella i Ametllers vendran els seus productes de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal

Les cinc cooperatives dels tres centre escolars –CREA Units i LNC Petits Cooperatius (Escola Ametllers); Imagination& Joy (Escola Collbaix); Joncagamers i Selvàtics (Escola Joncadella)– vendran els productes que han elaborat artesanalment el proper dijous 30 de maig de 9 a 1 del migdia a la zona del mercat local setmanal.   

Les 9 cooperatives escolars de Martorell sol•liciten el permís de venda per les seves parades al mercat

Les cooperatives escolars de 5è de primària, participants enguany del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola a Martorell, han visitat aquestes setmanes l’Ajuntament de Martorell per sol·licitar el permís d'ocupació de la via pública per comercialitzar els seus productes el dia del mercat.

Alumnes del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ aprenen a crear falques de ràdio

Els alumnes de 5è de les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró, participants del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), reben aquesta setmana sessions teòriques per aprendre a crear un anunci de ràdio. Posteriorment, enregistraran la falca als estudis de Ràdio Martorell, per tal de promocionar les artesanies que vendran amb les seves cooperatives a la Fira de Primavera.

Les cooperatives CREA units i LNC Petits Cooperatius de Sant Joan de Vilatorrada sol·liciten prestec a FIARE Banca Etica

Dimecres dia 10 d'abril les Cooperatives de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, CREA units i LNC Petits Cooperatius, han sol·licitat cada una un préstec a FIARE Banca Ètica.

Fins a l'Escola s'ha desplaçat la Sra. Elisabet Duocastella, sòcia i representant de Fiare, que ha escoltat atentament les presentacions que cada cooperativa havia preparat i ha formulat algunes qüestions per aclarir aspectes dels projectes.

Les cooperatives amb l'associació Parets contra el càncer.

Els alumnes de l’escola Nostra Senyora de Montserrat fa uns dies van decidir per assemblea que part dels beneficis que obtindrien anirien destinats a fer una donació a l’associació de Parets Contra el Càncer.

Ahir 10 d’abril tres membres de l’associació van visita l’escola i els hi van explicar als socis de les cooperatives, què era el càncer i com ajuden als familiars i persones que el pateixen. En definitiva a on aniria l’aportació que farien.

Anem a la ràdio amb el CuEmE

Els alumnes de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat que formen part del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona segueixen treballant amb les cooperatives que van crear el passat mes de gener.

Durant el mes passat van crear les comissions de comunicació i publicitat, cada un dels membres de la cooperativa van votar al soci que creia que era el més adient per donar a conèixer la cooperativa i la seva finalitat.